Arnhem - Getuigen gezocht: man ernstig mishandeld na verkeersconflict

Arnhem - Getuigen gezocht: man ernstig mishandeld na verkeersconflict

Op zaterdagavond 18 mei, rond 22.15 uur, is een 26-jarige man ernstig mishandeld na een verkeersconflict dat eindigde aan de Boterdijk in Arnhem. Het slachtoffer werd onder meer in zijn gezicht geslagen waardoor zijn kaak op twee plekken is gebroken. We zijn direct een onderzoek gestart en zijn op zoek naar de bestuurder van een witte Mercedes. Bent u getuige geweest van het verkeersconflict, of reed u die avond in de omgeving en beschikt u over dashcambeelden? Dan horen we graag van u.

Bij het conflict waren twee auto’s betrokken. Een witte Seat Ibiza van het slachtoffer en een witte Mercedes, type onbekend. Bij de verkeerslichten van het Airborneplein kwamen de bestuurders van de twee auto’s met elkaar in contact, waarna de witte Mercedes de Seat volgde richting het centrum.

De beide auto’s hebben elkaar meerdere keren ingehaald en geseind met groot licht en reden via het Nieuwe Plein over het Roermondsplein, Onderlangs naar de parkeerplaats bij de Boterdijk. Daar stapten beide bestuurders uit en mishandelde en bedreigde de bestuurder van de Mercedes de bestuurder van de Seat.


Signalement verdachte

De bestuurder van de witte Mercedes was tussen 20 en 25 jaar oud, had een getinte huidskleur, donker haar en een sikje en een snor. Hij had een sportief figuur, was ongeveer 1.80 meter lang en droeg een beige, oversized T-shirt.

In de Mercedes zaten nog drie andere mannen. Eén van de bijrijders droeg een bril.


Getuigen en camerabeelden gezocht

We zijn op zoek naar getuigen van het verkeersconflict en/of camerabeelden. Heeft u zaterdagavond tussen 22.10 en 22.20 uur tussen het Airborneplein en de Boterdijk de twee witte auto’s elkaar zien in halen? Of reed u daar en beschikt u over een dashcam? Dan vragen we u om contact op te nemen.

Bent of (her)kent u de bestuurder van de Mercedes? Neem dan ook contact op. Dat kan via het online tipformulier of door te bellen naar 0800-6070 en zaaknummer 2024227753 te vermelden.