Tilburg - Man aangehouden na opstootje door geluidsoverlast

Tilburg - Man aangehouden na opstootje door geluidsoverlast

Agenten zijn vrijdagavond 17 januari ter plaatse gegaan bij een vechtpartij aan de Metslawierstraat. Het aanspreken op geluidsoverlast van een buurtbewoner zou uitgemond zijn in een opstootje. Een 19-jarige Tilburger is aangehouden.

Zeeland-West-Brabant

Rond 23.30 uur komt er een melding binnen bij de meldkamer van een mogelijke vechtpartij. Ter plaatse worden agenten aangesproken door de melder, die aangeeft last te hebben gehad van geluidsoverlast en de verdachte hierop heeft aangesproken. De verdachte was het hier niet mee eens en zou de melder hebben aangevallen en geslagen. Meerdere personen mengen zich in het voorval en ook zij krijgen klappen. De verdachte vertrekt dan weer richting zijn eigen woning.

Nadat de aangiftes van de betrokkenen zijn opgenomen willen de agenten overgaan tot aanhouding van de verdachte in zijn woning. Hij blijkt dan al vertrokken te zijn richting het centrum. Hier wordt de verdachte rond 00.43 uur alsnog aangehouden. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en zit vast voor verder verhoor en onderzoek.