Harderwijk - Politie onderzoekt overval en zoekt getuigen

Harderwijk - Politie onderzoekt overval en zoekt getuigen

De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een pizzeria aan de Vondellaan op zondag 5 januari. Ondanks dat de eerste agenten snel ter plaatse waren en de inzet van Burgernet, wisten de twee verdachten te ontkomen. Van hen is een signalement beschikbaar. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Omstreeks 22.15 uur kreeg de politie een melding van een gewapende overval op de pizzeria. Twee gemaskerde mannen maakten onder bedreiging van een wapen een geldbedrag buit. Direct reden verschillende agenten naar de Vondellaan, maar de verdachten waren al gevlucht in de richting van het centrum. Ondanks een zoektocht in de buurt en een Burgernetactie werden de twee niet gevonden. De politie is een onderzoek gestart naar de overval.


Signalement

Van de twee verdachten is een signalement beschikbaar. De eerste is een man van ongeveer 1.85m lang. Hij heeft een buitenlands accent. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en een donkerblauw vest. De tweede verdachte is een man van ongeveer 1.70m lang. Hij droeg een trainingsbroek en een grijs vest of trui. Hij had een zwarte Eastpack rugzak bij zich.


Heeft u iets gezien?

Heeft u informatie over de overval of over de verdachten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

2020007953 FB