Woerden/Roosendaal - Gezocht - Duizenden euro's van echtpaar in Woerden gestolen

Woerden/Roosendaal - Gezocht - Duizenden euro's van echtpaar in Woerden gestolen

Door een sluwe truc werd van de bank van een echtpaar uit Woerden duizenden euro's opgenomen. Van de pinnende verdachte zijn beelden. Wie herkent deze man?

Op dinsdagmiddag 12 januari krijgt een 58-jarige vrouw uit Woerden op haar bankapp op haar telefoon een bericht dat er duizenden euro’s van hun spaarrekening naar hun lopende rekening zijn overgemaakt. Zij belt haar man, maar die weet van niets. Dan belt zij hun bank. Er blijkt die middag meerdere malen geld van hun spaarrekening naar hun lopende rekening te zijn overgemaakt. Van hun rekening is die middag voor duizenden euro’s geld opgenomen bij geldautomaten aan de Markt in Roosendaal en is er voor duizenden euro’s een aankoop bij een juwelier in Antwerpen gedaan.

Er blijkt dat eind december een adreswijziging voor hen naar hun bank was opgestuurd en een aanvraag nieuwe bankpas. De vrouw en haar echtgenoot weten van niets. Het adres blijkt een buitenbrievenbus van een appartementencomplex voor senioren in Alkmaar te zijn. De bejaarde bewoonster weet van niets. Mogelijk is afgewacht dat de enveloppe met nieuwe bankpas is bezorgd en is hij uit de brievenbus gevist. 

Wij tonen beelden van de verdachte die geld opneemt bij twee geldautomaten aan de Markt in Roosendaal.
 


Wie herkent de verdachte van de beelden?


2021014858
Tue Jan 12 00:00:00 CET 2021
Woerden/Roosendaal

gezocht