Eindhoven - Gezocht - Laatste meldkans minderjarige verdachten Eindhovense rellen

Eindhoven - Gezocht - Laatste meldkans minderjarige verdachten Eindhovense rellen

Bij de rellen in Eindhoven zijn een aantal minderjarig(e) (ogende) jongemannen betrokken geweest. Wij verdenken hen ervan dat zij actief deelnamen aan de rellen. Wij geven deze minderjarige jongens de kans om zich uit eigen beweging bij ons te melden. Tot maandag 1 maart 12.00 uur kunnen zij dat doen. Doen zij dat niet, dan tonen wij de beelden én hun gezichten herkenbaar bij Bureau Brabant.

Extra uitzending Bureau Brabant
Bureau Brabant schenkt op woensdag 3 maart extra aandacht aan de rellen die eind januari plaatsvonden in Brabantse steden zoals Eindhoven. In een speciale thema-uitzending worden vooralsnog onbekende verdachten herkenbaar in beeld gebracht.

Laatste meldkans
Wij riepen betrokkenen bij de rellen al eerder op om zichzelf te melden. Diverse verdachten meldden zich, maar lang niet iedereen gaf gehoor aan onze oproepen. Zoals een aantal minderjarig(e) ogende jongens die bij de rellen in Eindhoven betrokken zijn geweest. Wij geven hen een laatste meldkans. Zij kunnen zich tot maandag 1 maart 12.00 uur melden. Als zij dat niet doen tonen wij hun gezichten herkenbaar tijdens de uitzending van Bureau Brabant op woensdag 3 maart.

Foto's minderjarigen
Hieronder zie je de 7 personen in kwestie. Zij zijn voor nu onherkenbaar in beeld gebracht. 

Meld jezelf voor het te laat is
Voorkom dat je met je gezicht herkenbaar bij Bureau Brabant op televisie komt en meld jezelf zo snel mogelijk. Bel 0900-8844. 
Dat nummer kun je ook bellen als je de jongens kent/herkent. Refereer dan aan hen met de bijbehorende OOB-EIND-NN-nummers. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.
 


Sun Jan 24 00:00:00 CET 2021
Eindhoven

gezocht